Договір оферти та політика конфіденційності

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ І ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КЛІЄНТІВ.

 

Надаючи свою згоду на обробку персональних даних при реєстрації на даному Сайті, оформленні замовлення, при надсиланні повідомлень через форму зворотного зв'язку або передачі даних фахівцеві по роботі з клієнтами по телефону, ви погоджуєтесь з Політикою та її застосуванням при обробці ваших персональних даних:

Надаючи свої персональні дані Продавцю, Клієнт погоджується на їхню обробку Продавцем, у тому числі для виконання своїх зобов'язань перед Клієнтом у рамках цієї оферти

для реєстрації та ідентифікації покупця;

для відновлення пароля;

в маркетингових цілях: аналіз, повідомлення про новини та акційні пропозиції шляхом SMS, e-mail ін.;

до виконання зобов'язань перед покупцем;

для виконання вимог законодавства щодо захисту прав споживачів;

на виконання інших вимог законодавства України.

Ви надаєте свою згоду на передачу персональних даних третім особам для виконання TheBODYwear зобов'язань перед покупцем, в т.ч. кур'єрам для доставки товару, для здійснення оплати за товар, а також у випадках, передбачених законодавством.

 

 

 

Клієнт може відмовитися від отримання розсилок, від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин одним із зазначених способів:

Клієнт може вибрати параметри розсилки або відмовитись від неї на Сайті;

Клієнт може звернутися до Служби роботи з клієнтами, надіславши електронний лист на адресу info@thebodywear.com або зв'язавшись зі спеціалістами служби підтримки клієнтів за телефоном +380 67 440 11 99.

Продавець має право використовувати технологію «cookies». "Cookies" не містять конфіденційної інформації. Відвідувач сайту або клієнт цим дає згоду на збір, аналіз та використання cookies, у тому числі третіми особами з метою формування статистики та оптимізації рекламних повідомлень.

Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту http://thebodywear.com Ця інформація не використовується для встановлення особи відвідувача.

Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов із Клієнтом. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, та/або передачі її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

Ми цінуємо Ваше право на приватне життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності — правило, яким користуються всі співробітники нашого інтернет магазину, та регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запитана/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту https://thebodywear.com, при використанні інтернет-магазину, при замовленні , листування або телефонної розмови.

 

 

 

 

 

ОФЕРТА

 

 

 

ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ.

Відвідувач Сайту – особа, яка надійшла на сайт www.thebodywear.com без мети розміщення Замовлення.

Користувач – фізична особа, відвідувач Сайту, який приймає умови користувальницької угоди та бажає розмістити Замовлення на сайті www.thebodywear.com

Покупець – Користувач, який розмістив Замовлення на сайті www.thebodywear.com для придбання товару для особистих потреб.

Продавець – Фізична особа – підприємець:

СНЄГІРЬОВА КЛАВДІЯ ІВАНІВНА (Приватний пiдприємець), ЄДРПОУ 2153415262, про те, що йому

в АТ КБ "ПРИВАТБАНК" (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 305299) вiдкрито рахунок:

No UA283052990000026007015025247 (Поточний рахунок), валюта UAH (Українська гривня), дата вiдкриття 28.04.2022p. Адреса вiддiлення: 02160, м.Київ, пр.Соборностi, 10/1

Сайт – www.thebodywear.com.

Товар – одяг

Замовлення – належним чином оформлений запит Покупця на придбання та доставку за вказаною Покупцем адресою Товарів, вибраних на Сайті.

1. ПРЕДМЕТ УГОДИ

1.1. Продавець здійснює продаж Товарів через Інтернет-магазин за адресою www.thebodywear.com

1.2. Замовляючи Товари через Сайт, Користувач погоджується з умовами продажу Товарів, викладеними нижче (далі – Умови продажу товарів). У разі незгоди Користувач зобов'язаний негайно припинити використання сервісу та залишити сайт www.thebodywear.com

1.3. Ці умови продажу товарів, а також інформація про Товар, представлена ​​на Сайті, є публічною офертою відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України.

1.4. Ці умови можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку без попередження Користувача/Покупця. Нова редакція Умов набирає чинності з моменту її опублікування на Сайті, якщо не буде передбачено інше.

1.5. Акцепт цієї Оферти набирає чинності з моменту відправки Покупцю Продавцем електронного підтвердження прийняття Замовлення під час оформлення Покупцем Замовлення на Сайті www.thebodywear.com

Договір купівлі-продажу Товару вважається укладеним з видачі Продавцем Покупцю розрахункового документа, що підтверджує оплату Товару чи зарахування